loading...
هواساز
بامین تهویه بازدید : 44 یکشنبه 30 شهریور 1399 نظرات (0)

دستگاه هواساز یک سیستم تهویه مطبوع کامل اما وابسته است. در هواساز عملیات سرمایش، گرمایش، رطوبت زنی، رطوبت گیری، میکروب کشی و فیلتراسیون را می توان باهم داشت. البته هواساز بواسطه وجود دستگاه های دیگر تهویه مطبوع مانند دیگ آبگرم، چیلر ، دیگ بخار و... می تواند موثر باشد.

دستگاه هواساز در ساده ترین حالت دارای فن، کویل و فیلتر است.تعبیر صحیح از دستگاه هواساز در سیستم های صنعتی و بزرگ مطرح است. در سیستم های مسکونی معمولا از دستگاه های هواساز جهت تهویه مطبوع استفاده نمی کند چرا که استقلال هر واحد و هر بخش از هر واحد به جهت کیفیت سیستم تهویه و صرفه‌جویی در مصرف مطرح است.

 

هواساز کوچک


همانطور که مطرح شد یک دستگاه هواساز حداقل دارای یک فن، یک کویل و یک بستر فیلتر است. در نتیجه می‌توان یک دستگاه فن کویل و یا یک دستگاه کولر گازی را هم، با نام هواساز خواند.

در سیستم های تهویه مطبوع برای هر یک از هواساز های کوچک اسامی مختلفی در نظر گرفته شده، مانند فن کویل، فن کویل کانالی، اسپلیت و یا داکت اسپلیت. کوچکترین هواساز، هواساز های آپارتمانی هستند. هواساز کوچک آپارتمانی که معمولاً در ایران برای ارزانتر تمام شدن پروژه ها انتخاب می گردد دارای فن، فیلتر کویل گرمایی و ایرواشر است. و از آنجایی که سیستم سرمایش آن تبخیری است اگر کانال کشی و محاسبات و سرویس کاری آن به درستی انجام نشود رضایت کاربر را به همراه نخواهد داشت. در این سیستم رادیاتورها، کولر آبی، کولر گازی، داکت اسپیلت و لوله کشی ها حذف شده و یک دستگاه مرکزی به نام هواساز  آپارتمانی نصب می شود.

 

انتخاب هواساز


برای تهیه هواساز ابتدا باید سیستم عملکرد دستگاه را بشناسیم. یک دستگاه تصفیه هوای خانگی، فن کویل ، کولر گازی و یا داکت اسپلیت را نمی‌توان با نام هواساز خواند. هواساز یک سیستم مرکزی تهویه مطبوع است که اولین پارامتر انتخابی آن نوع کاربری آن است. با توجه به نام کاربری و متراژ محیط می‌توان ظرفیت هوادهی آن را برآورد کرد.

با توجه به نوع کاربری هواساز می توان سیستم سرمایش و گرمایش آن را به صورت تک و یا دو کویل یا با کویل انبساط مستقیم و یا لوله های آتش خوار و کوره هوای گرم انتخاب کرد.

سیستم رطوبت زنی و رطوبت گیری را با توجه به رطوبت مورد نیاز محیط باید انتخاب کرد. کویل سرد ، ایرواشر و سیستم تزریق بخار از جمله سیستم‌های رطوبت زنی و رطوبت گیری در هواساز هستند. حساسیت کاربری هواساز نقش اساسی در انتخاب نوع فیلتراسیون دستگاه دارد. هواسازهای هایژنیک که برای سیستم های بیمارستانی و اتاق های تمیز به کار می‌روند دارای حداقل سه بستر فیلتر هستند، در صورتی که برای تهویه یک سالن ورزشی تنها یک بستر فیلتر کفایت می کند.

سیستم های تکمیلی حوادث مانند سیستم میکروب کشی و بازیافت حرارت و تجهیزات کنترلی بسته به نیاز و حساسیت پروژه انتخاب می شوند.

جنس بدنه هواساز با توجه به نوع کاربری آن تعیین می شود. برای مثال هواساز  هایژنیک  بیمارستانی و آزمایشگاهی باید از بدنه استیل ساخته شود در صورتی که این محدودیت در هواساز مورد استفاده در یک سالن اجتماعات نیست.

 

مزایای هواساز

  1. کمتر شدن میزان لوله کشی در ساختمان
  2. سیستم مرکزی تهویه مطبوع
  3. قابلیت انجام عملیات های مختلف روی هوای خروجی
  4. گستره کاربرد در سیستم های ورزشی، درمانی، تجاری، اداری و ...
  5. امکان دستیابی به حالت ایده آل در تهویه مطبوع
  6. امکان تولید سفارشی طبق درخواست
  7. قابلیت استفاده از سیستم هوشمند
  8. قابلیت تهویه فضاهای بزرگ
  9. امکان جذب گرد و غبار، تامین هوای تازه، امکان تصفیه هوا در سیستم‌های هواساز پیشرفته
  10. امکان استفاده از سیستم بازیافت حرارت

 

معایب هواساز

  1. هواسازها معمولاً دستگاه‌های بزرگی هستند و فضای زیادی را اشغال می کنند.
  2. عدم امکان استفاده از هواساز مرکزی در آپارتمان ها.
  3. نیاز به سیستم کانال کشی حجیم و دقیق.
  4. خروج از ناحیه آسایش با استفاده از ایرواشر در منازل مسکونی.
  5. هزینه اولیه بالا به واسطه نیاز به سیستم موتورخانه ، چیلر و...
  6. هزینه تعمیرات و نگهداری بالا.
  7. تعمیرات تخصصی.

در ادامه می توانید برای مشاهده تصاویر ، اطلاعات فنی و توضیحات جامع و تخصصی در رابطه با خرید هواساز به وب‌سایت بامین  تهویه ، تخصصی ترین سایت تاسیسات کشورمراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 38 سه شنبه 25 شهریور 1399 نظرات (0)

امروزه سیستم های تهویه مطبوع بسیار زیادی در جهان با تنوع کاربری، عملکرد و قیمت های متفاوت تولید و به بازار عرضه می شوند و با افزایش سطح استاندارد و کیفیت زندگی افراد، توجه به نوع سیستم و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در انتخاب نوع سیستم تهویه مطبوع بسیار مورد توجه قرار میگیرد. با بالارفتن هزینه های انرژی در جامعه امروز میزان مصرف انرژی این تجهیزات یکی از موارد مهم و تاثیرگذار در انتخاب مناسب نوع سیستم های تهویه مطبوع مورد نیاز در هر پروژه می باشد.

همچنین استفاده از VRF صرف نظر از موضوع قیمت بالای خرید تجهیزات اولیه و هزینه سنگین اجرای آن که بیشتر در ساختمانهای تجاری مورد استفاده قرار می گیرد، انتخاب بهتری نسبت به اسپلیت و داکت اسپلیت بوده و باعث کاهش قابل توجه در مصرف برق و جمع شدن کندانسورهای هر واحد می شود.

انواع سیستم های تهویه مطبوع

سیستم های تهویه مطبوع مستقل

 

  1. کولر اسپلیت یونیت
  2. داکت اسپلیت یا اسپلیت کانالی
  3. سیستم مینی چیلر

در سیستم های تهویه مطبوع ذکر شده، بهترین محل نصب کندانسورها در پشت بام است در صورتی که تعداد طبقات بیش از پنج طبقه نباشد.

 

کولر گازی

استفاده از کولر گازی و اسپلیت های دیواری که امروزه بسیار رایج گردیده است، ساده ترین و ارزان ترین روش برای خنک کردن واحدها به خصوص در مناطق معتدل و مرطوب است. اسپلیت برای ساختمان های کوچک مناسب بوده  و انتخاب خوبی برای برج ها و سازه های بزرگ نیست.

 

داکت اسپلیت

 استفاده از داکت اسپلیت به صورتی که برای فضاهای مختلف در آپارتمان دارای دریچه های مستقل باشند و بهره وری سیستم کاهش پیدا نکند، به طراحی ساختمان ها کمک بسیاری می کند. و نسبت به اسپلیت های دیواری انتخاب بهتری است. البته تعدد کل کندانسورهای آپارتمان در این حالت سبب نیاز به فضای زیادی در پشت بام خواهد گردید و تعمیر و نگهداری این سیستم سخت تر خواهد شد. اگر یک اسپلیت کانالی چندین فضا را پوشش دهد، قابلیت کنترل موضعی دما از دست رفته و سبب افزایش مصرف برق و کاهش بازدهی می گردد.

مینی چیلر

از نظر فنی استفاده از مینی چیلر انتخاب بهتری نسبت به اسپلیت بوده و باعث کاهش نسبی در مصرف و هزینه برق و تجمیع کندانسورهای هر واحد می شود. همچنین امکان کنترل دما در فضاهای مختلف فراهم می شود، اما گزینه مینی چیلر باعث اختصاص بخش قابل توجهی از بالکن برای نصب کندانسور هر مینی چیلر خواهد گردید. طول عمر متوسط مینی چیلرها حدود 18 سال می باشد.

 

سیستم های تهویه مطبوع مرکزی

 

چیلر + فن کویل یا هواساز

سیستم VRF

در سیستم های تاسیسات تهویه مطبوع مرکزی اولین مزیت اساسی، کاهش مصرف برق واحدها و ارتقای سطح آسایش برای افراد حاضر در محیط می باشد. همچنین با حذف کندانسورها، هزینه های معماری ناشی از استتار کندانسورها در نمای ساختمان منتفی می شود. از مزایای دیگر سیستم تهویه مطبوع مرکزی عدم الزام سرمایه گذاران به ساخت تراس های متعدد و احیای فضای تراس ها می باشد که نقشی اساسی در ارتقای پروژه خواهد داشت.

 

سیستم اسپلیت مرکزی VRF 

استفاده از VRF نیز صرف نظر از موضوع قیمت بالای خرید اولیه تجهیزات و هزینه سنگین اجرای آن که بیشتر در ساختمانهای تجاری مورد استفاده قرار می گیرد، انتخاب بهتری نسبت به اسپلیت و داکت اسپلیت بوده و باعث کاهش قابل توجه در مصرف برق و تجمیع کندانسورهای هر واحد می شود. امکان کنترل دما در فضاهای مختلف نیز از مزایای این سیستم می باشد. در سیستمVRF با انتقال کندانسورها از نمای ساختمان به نقاط کور می توان کمک شایانی به ارتقای معماری و نمای ساختمان نمود که این مورد از مزایای سیستم اسپلیت مرکزی VRF می باشد.

یکی دیگر از مزایای استفاده از سیستم های تاسیسات تهویه مطبوع مستقل مانند کولر گازی یا اسپلیت، داکت اسپلیت و سیستم های اسپلیت مرکزی VRF امکان استفاده موردی از سیستم گرمایش آن ها است، چرا که در سیستم های فوق افراد میتوانند بطور مستقل در واحد و یا یک نقطه از واحد خود از گرمایش سیستم بهره ببرند. نیاز به چنین سیستمی عموما در اواخر هر فصل اتفاق می افتد، زمانی که سیستم های گرمایشی هنوز شروع به کار نکرده و همیشه افرادی در مجموعه هستند که بر خلاف اکثریت نیاز به دمای متفاوتی جهت دمای رفاه داشته باشند.

جهت کسب اطلاعات فنی تخصصی و مشاهده اطلاعات فنی و تصاویر محصولات و همچنین مشاهده قیمت محصولات می توانید به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 38 یکشنبه 23 شهریور 1399 نظرات (0)

ممکن است برای شما پیش آمده باشد که  قصد خرید یک سیستم تهویه هوای مطبوع برای خانه و یا محل کار خود تهیه کنید، احتمالا میان خرید داکت اسپلیت و اسپلیت دچار تردید می شوید. لازم به ذکر است که هر دو این ها کارایی فوق العاده ای دارند و می توانند به ایجاد فضایی خوب کمک کنند. اما سوال این است کدام یک از آن ها می توانند برای فضای شما مناسب تر باشند؟

 

داکت اسپلیت چیست؟

داکت اسپلیت ها برای فضاهای بزرگ ، مراکز خرید و ... بسیار کارآمد هستند اما لازم به ذکر است که داکت اسپلیت ها می توانند در خانه ها نیز مورد استفاده قرارگیرند. داکت اسپلیت دارای یک سیستم مرکزیست که هوای مطبوع از طریق دریچه هایی که در اتاق های مختلفی قرار دارند، به آن ها هدایت می شوند. داکت اسپلیت ها برای یکسان سازی هوا و همچنین نگهداشتن محیطی وسیع در یک دما بسیار مناسب هستند.

 

نصب کدام یک آسان تر است؟

در حالی که هر دوی سیستم های تهویه مطبوع تقریبا به یک صورت عمل می کنند، اما نصب آن ها کاملا با یکدیگر تفاوت دارد. داکت اسپلیت ها برای ایجاد تهویه مطبوع از طریق کانال هایی در سراسر خانه و مراکز و از طریق دریچه هوا را عبور می دهند که این کار توسط یک سیستم مرکزی صورت می گیرد. به دلیل آن که داکت اسپلیت ها می توانند مساحت بسیاری را پوشش دهند، برای مکان های بزرگ بسیار مناسب هستند.

اما نصب اسپلیت ها بسیار آسان تر است. اما برای نصب این سیستم ها لازم است تا روی دیوار خانه، سوراخ هایی نصب شود که در این صورت داکت اسپلیت ها احتیاجی به این کار نخواهند داشت. داکت اسپلیت ها برای نصب و راه اندازی گرانتر به نظر می رسند. اما برای ساختمان های بزرگ استفاده از این سیستم به جای قرار دادن تعداد زیادی اسپلیت مقرون به صرفه خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت و مشخصات فنی انواع داکت اسپلیت به لینک زیر در سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/داکت-اسپلیت

بامین تهویه بازدید : 39 چهارشنبه 29 مرداد 1399 نظرات (0)

با توجه به توان بالای دستگاه هواساز در کنترل دما و رطوبت محیط های مختلف با ابعاد متفاوت ، هواساز ها در تمامی مراکز صنعتی، مسکونی و آپارتمانی قابل استفاده هستند.

مکان هایی که در آن ها از هواساز استفاده می شود :                                                          

در بیمارستان ها و صنایع داروسازی  به دلیل اهمیت دمای محیط و همچنین فیلتراسیون هوا، هوارسان با توجه به ابعاد و ظرفیت های گوناگونی که دارد، به عنوان بهترین سیستم تهویه شناخته می شود. دما و رطوبت به همراه پاکسازی و ضدعفونی هوا در چنین محیط هایی اهمیت فراوانی دارند، چرا که به صورت مستقیم با شرایط بیماران در ارتباط هستند. در بیمارستانها و صنایع داروسازی از هواساز هایژنیک مجهز به سیستم کنترلی پیشرفته استفاده می شود.

در اماکن ی عمومی بزرگ، فروشگاه ها و مجتمع های تفریحی با توجه به جمعیت بالای مشتریان، کیفیت هوا باید به گونه ای باشد که افراد سرمای زمستان، گرمای تابستان و یا خشکی هوا را احساس نکنند و سطح دی اکسید کربن بالاتر از استاندارد نرود و بتوان ACH  مورد نیاز را طبق استاندارد فراهم کرد تا بوهای نامطلوب نیز از فضای مورد استفاده حذف گردد.

در مجتمع های مسکونی و ساختمان های شخصی بزرگ و یا حتی آپارتمان های کوچک به دلیل حفظ کیفیت هوا و تامین هوای تازه می توان از  هواسازهای مستقل، سیستم تهویه و تصفیه هوای مرکزی HRV  یا هوارسان های مرکزی جهت تامین هوای تازه به عنوان بهترین ابزار برای تهویه مطبوع ساختمان های مسکونی شناخته می شوند، می توان استفاده کرد.

در مراکز صنعتی لزوم وجود دما و رطوبت متعادل جهت حفظ سلامت و رفاه هرچه بیشتر کارکنان و همچنین تامین شرایط محیطی مورد نیاز خط تولید در این مراکز باعث شده است تا از هواسازهای با ظرفیت بالا استفاده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت هواساز و خرید هواساز به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 90 یکشنبه 22 تیر 1399 نظرات (0)

هواساز یک دستگاه تهویه مطبوع کامل است که از آن برای گرمایش، سرمایش، رطوبت زنی، رطوبت گیری، ضدعفونی کردن، تامین هوای تازه و فیلتراسیون هوا استفاده می‌شود.

هواساز یک دستگاه تولیدی است که به سفارش مشتری و با توجه به شرایط پروژه تولید می‌شود.

هواساز

 از جمله پارامترهای انتخاب دستگاه هواساز


میزان هوادهی که با توجه به حجم هوای محیط و کاربری آن تعیین می گردد برای مثال میزان هوادهی هواساز در یک حجم ثابت از یک پروژه اداری و ورزشی متفاوت است.

فشار فن هواساز که با توجه به طول کانال کشی و نوع فیلتر های به کار رفته در هواساز متفاوت است و شامل دو پارامتر افت فشار خارجی )مربوط به کانال ها و دریچه های خروجی هوا( و افت داخلی )مربوط به کویل ، فن و فیلترهای هواساز است). فشار فن باید به حدی باشد که بتواند به موارد ذکر شده غلبه کند.

ظرفیت حرارتی و برودتی که تعیین کننده سطح تماس کویل حرارتی و برودتی هواساز است.

کیفیت هوای خروجی از دستگاه که در پروژه های بیمارستانی ، درمانی و آزمایشگاهی بسیار حائز اهمیت است. و نوع فیلتراسیون را تعیین می‌کند و تاثیر بسیاری روی قدرت فن دارد.

هواساز صنعتی

هواساز هایژنیک

هواساز هایژنیک که برای تامین هوای تازه و گرمایش و سرمایش و فیلتراسیون اتاق های تمیز، آزمایشگاه ها و بیمارستان ها استفاده می شود و دارای فیلتراسیون قوی چندلایه از جمله فیلتر های G4 و HEPA و Bag است. و بدنه دستگاه برای جلوگیری از تجمع آلودگی و اکسیداسیون از استنلس استیل تولید می شود.

در هواساز هایژنیک به دلایل مختلف از جمله تجمع آلودگی از پلاک فن استفاده می شود. پلاک فن ها حوزینگ فن و حلزونی ندارند.

هواساز هایژنیک برخلاف انواع دیگر هواساز، ساز و کار برگشت  هوا به دستگاه هواساز را ندارد و اصطلاحاً فول فرش ایرFresh Air  Full  است و به طبع ظرفیت حرارتی و برودتی کویل آن باید از هواساز های دارای هوای برگشتی بزرگتر باشد. مورد دیگری که در هواسازهای هایژنیک لحاظ می‌شود سیستم ضدعفونی‌کننده هوا است. این سیستم می‌تواند از نوع لامپ uv باشد که بعد از فیلتراسیون نصب می شود.

هواساز هایژنیک

هواساز آپارتمانی

هواساز آپارتمانی اگر به درستی تولید شود و تمهیدات لازم برای نصب و سرمایش و گرمایش در آن لحاظ شود مناسب است. اما در بسیاری از پروژه ها هواساز های آپارتمانی با ایرواشر تلفیق می‌شوند که علاوه بر پاسخگویی نامناسب محل تجمع آلودگی و باکتری در آپارتمان نیز می شود. دلیل نصب ایرواشر در هواساز آپارتمانی دستیابی به سرمایش با استفاده از سیستم ارزان تبخیری (مانند کولر آبی) است.

 

هواساز خانگی

دستگاه هواساز خانگی به دستگاههایی گفته می‌شود که سرمایش و گرمایش را تامین می کنند. استفاده از واژه هواساز برای دستگاه تصفیه هوا مناسب نیست چرا که دستگاه‌های تصفیه هوا صرفاً هوا را تصفیه می‌کند و هیچ عملیات سرمایش و گرمایشی بر روی هوا ندارند.

تامین بار سرمایش و گرمایش توسط هواساز خانگی نیاز به محاسبات دقیق و صرف هزینه بالا دارد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت هواساز می‌توانید به سایت شرکت فنی و مهندسی بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 41 شنبه 17 خرداد 1399 نظرات (0)

داکت اسپلیت را می توان متداول‌ترین سیستم تهویه مطبوع در دنیا دانست که بسیاری برای تهویه مطبوع از آن استفاده می کنند. این دستگاه از یک هواساز و یک کندانسور تشکیل شده است و توسط مجموعه ای از لوله‌های مسی به هم متصل شده اند.

داکت اسپلیت ها در دو نوع اینورتردار و معمولی تولید می شوند . در نوع داکت اسپلیت اینورتر دار، توان و قدرت کارکرد دستگاه با توجه به دمای ست شده و دمای حسگر داخل مشخص خواهد شد . بصورتی که فرمان ارسالی از ترموستات به اینورتر سبب تغییر فرکانس برق ورودی به کمپرسور میشود و به طبع آن تعداد دور و قدرت کمپرسور نیز بسته به نیاز محیط متفاوت خواهد بود .

هر دستگاهی دارای معایب و مزایای خاص خود است اما باید اطمینان حاصل کرد که آیا مزایای دستگاه مورد نظر نسبت به معایب آن برتری دارد یا خیر؟

مزایای استفاده از داکت اسپلیت

از مزایای داکت اسپلیت در نصب و راه‌اندازی می توان به سیستم لوله کشی داکت اسپلیت اشاره کرد. داکت اسپلیت سیستم لوله‌کشی را به شدت کاهش، در نهایت علاوه بر هزینه، زمان عیب‌یابی نیز در هنگام بروز مشکل کاهش می یابد. در دنیای امروز که به دنبال راهی برای کاهش مصرف انرژی هستیم، داکت اسپلیت در مقایسه با نمونه‌های دیگر، مصرف انرژی کمتر و قیمت پایین تری دارد.

کاربرد دوگانه سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت ؛ عدم نیاز به  چیلر، برج خنک کننده، موتور خانه مرکزی، رادیاتورها و لوله کشی های مربوطه ، همچنین امکان استفاده از هوای تازه (Fresh Air) در صورت نیاز ، حذف رطوبت و فیلتراسیون هوا و کاهش آلودگی ،  امکان استفاده از سیستم گرمایش با کویل آبگرم و قابلیت نصب داکت اسپلیت برای فضاهای بزرگ با کاربری مختلف ، قابلیت اضافه کردن فیلتر تصفیه هوا و کنترل دمای هر نقطه از فضا به وسیله ترموستات و دریچه های ترموستاتیک تنظیم هوا به صورت مجزا ، راه اندازی و کاربری آسان و طول عمر بالا از دیگر مزایای استفاده از داکت اسپلیت می باشند.

 

معایب استفاده از داکت اسپلیت

از معایب داکت اسپلیت می توان به ایجاد دمای یکسان در تمامی فضای داخلی اشاره کرد ، داکت اسپلیت قدرت تمرکز بر روی اتاق یا بخشی از فضا را ندارد. هنگامی که داکت اسپلیت در یک خانه یا آپارتمان روشن می‌شود، تمام فضای اتاق‌ها دارای دمای یکسانی خواهند شد. ترموستات موجود در دستگاه در بزرگترین فضا قرار دارد اما با این حال این موضوع برای همه خوشایند نیست.

از دیگر معایب داکت اسپلیت می توان به صدای مشخص فن و عبور هوای مکش دستگاه در بعضی برندهای داکت اسپلیت ، نصب یونیت خارجی (کندانسینگ یونیت) در فضای خارجی ، نصب تعداد زیاد کندانسینگ یونیت ها برای مجموعه داکت اسپیلت های یک مجتمع آپارتمانی یا ساختمان در صورتی که محل نصب این یونیت ها روی بام نباشد نمای ساختمان را زشت می کند اشاره کرد. همچنین حداکثر طول لوله های رابط (مسی) بین پنل داخلی داکت اسپلیت تا کندانسور بیرونی براساس ظرفیت و نظر کارشناس بین 10 تا 30 متر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت و مشخصات فنی انواع داکت اسپلیت به لینک زیر در سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/داکت-اسپلیت

بامین تهویه بازدید : 204 یکشنبه 11 خرداد 1399 نظرات (1)

هواساز خانگی مانند هواساز های صنعتی دارای کویل سرمایش و گرمایش و فن و فیلتر است. کویل در هواساز خانگی معمولا بصورت مشترک سرمایشی و گرمایشی است که در فصل گرما آب سرد و در فصل سرما آب گرم وارد آن می شود.

هواساز خانگی

معمولا آنچه که در منازل مسکونی به عنوان هواساز وجود دارد و در واقع هواساز ایرواشر است. که علاوه بر هواساز های معمول بخش ایرواشر هم به آن افزوده شده است. افزودن ایرواشر در هواساز خانگی به جهت عدم نیاز به آب چیلر در تابستان برای خنک کاری است. تامین آب سرد مورد نیاز کویل هواساز توسط چیلر مرکزی در بسیاری از پروژه ها توجیه اقتصادی ندارد و به جای آن از سرمایش تبخیری (ایرواشر) استفاده می شود.

مزایای دستگاه هواساز خانگی

  1. راندمان بالای هواساز

  2. عملکرد سرمایش و گرمایش

  3. قابلیت تنظیم دمای هوا و تعیین برنامه
  4. مستقل بودن تهویه مطبوع هر واحد از آپارتمان
  5. استفاده از چندین فیلتر برای تولید هوای پاک
  6. دارای ریموت کنترل از راه دور
  7. عدم اشغال فضای خانه به دلیل نصب بر روی پشت بام
  8. امکان تنظیم میزان اختلاط هوای برگشتی با هوای تازه و صرفه جویی در انرژی
  9. نصب و راه اندازی آسان
  10. تعمیرات و نکهداری آسان

 

معایب دستگاه هواساز

  1. نیاز به موتورخانه و تجهیزات چیلر و بویلر
  2. نیاز به کانال کشی و افزایش هزینه های مربوطه
  3. نبود امکان تنظیم دما و رطوبت  به صورت دقیق در برخی از دستگاه ها
  4. برای مناطق با رطوبت بالا مناسب نمی باشد

 

در انتخاب دستگاه هواساز به موارد زیر توجه فرمایید:

  1.  مقدار هد استاتیکی فن
  2. حجم هوایی که در واحد زمان از هواساز عبور می کند
  3. بار گرمایی و سرمایی کلی ساختمان

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت هواساز و خرید هواساز به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 39 چهارشنبه 07 خرداد 1399 نظرات (0)

اخیرا در ساختمان های مسکونی ، اماکن عمومی ، تجاری و صنعتی از هواساز جهت تهویه مطبوع و بعنوان بهترین سیستم گرمایشی ، سرمایشی ستفاده می شود از این رو می توان در تمامی فصول ، دمای هوا را تنظیم کرد.

هواساز به جهت دارا بودن دمپرهای ورودی خروجی هوا و فیلتر های بسیار می تواند هوای محیط را کاملا تازه نگه دارد و مانند دستگاه تصفیه هوا عمل کند که این ویژگی یکی از مهمترین مزیت های دستگاه هواساز به شمار می رود.

هواساز آپارتمانی یکی از بهترین سیستم های تهویه مطبوع ، سرمایشی گرمایشی در جهان شناخته شده است. این دستگاه در فصول گرم سال با استفاده از گاز مبرد آب سرد و کویل های سرمایشی هوای محیط را خنک و متعادل و تمیز می کند.

 

عملکرد هواساز آپارتمانی به گونه ای طراحی شده است که با مستقل کردن واحد های مسکونی از یکدیگر در ایجاد هوای گرم و سرد با یکی از پارامتر های گرمایش با گازسوز، هیت پمپ، آبگرم یا المنت برقی نقش موثری در راستای حذف فن کوئل، رادیاتور یا گرمایش از کف دارند.

 

با استفاده از دمپر های ورودی و خروجی ، هوای ورود و خروج محیط و هوای تازه را می توان  مدیریت کرده و به صورت دلخواه تنظیم نمود.

بالا بودن کیفیت هوای محیط با استفاده از هواساز

هواساز به جهت دارا بودن فیلتر های متعدد ذرات معلق در هوا ، گرد و غبار ، حشرات و ... را از هوای محیط خارج می کند.

همچنین امکان نصب فیلتر های دیگر مانند فیلتر کاغذی ، فیلتر کیسه ای و ... سبب می شود هوای تولیدی توسط هواساز از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ادامه مطلب به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 39 سه شنبه 06 خرداد 1399 نظرات (0)

هواساز هایژنیک که بیشتر جهت تهویه اتاق های تمیز مانند اتاق های عمل ،بخش های بیمارستان ،آزمایشگاه ها ،در شرکت های دارویی و کارخانجات تولید مواد شوینده پزشکی و... بکار می رود دارای پوشش داخلی تمام استیل است و از فیلتر های مخصوص مانند فیلتر هپا ،فیلتر پلیتد ،بگ فیلتر ،سیستم UV ، فیلتر آلومینیومی و... استفاده می کنند.

هواساز های هایژنیک نسبت به هواساز های معمولی دارای افت فشار داخلی بیشتر بدلیل استفاده از فیلتر های سری متعدد می باشد و می توان با استفاده از فیلتر های استاندارد 99.9  درصد آلودگی های هوا را توسط هواساز هایژنیک جذب کرد . بطور کل از هواساز هایژنیک در محل هایی استفاده می شود که در آنجا ذرات معلق و آلوده کننده و میکروب ها و باکتریها و قارچها و ذرات آلرژی زا و... نباید منتقل شوند.

تفاوت هواساز هایژنیک و معمولی در واقع در درصد تمیزی هوایی است که توسط دستگاه ایجاد می شود. هواساز هایژنیک با درصد تمیزی هوا با بیش از ۹۹ درصد عمل تولید هوای تمیز را انجام میدهد. در دستگاه هواساز از تجهیزات بسیار پیشرفته و دقیق ، برای کنترل دما و رطوبت استفاده می شود.

بطور کلی در فضاهای بیمارستانی، صنایع پزشکی و دارو سازی و فضاهایی که به هوای کاملا تمیز و عاری از میکروب ها و میکرواورگانیسم ها نیاز دارند ، از هواساز هایژنیک استفاده می شود . در مکان های مسکونی جهت سرمایش و گرمایش از هواساز های معمولی استفاده می گردد . تفاوت هواساز هایژنیک و معمولی در نوع فیلتراسیون به کار رفته در آنها می باشد .

در بیمارستان و فضاهای مانند آن که تامین هوای تمیز ازاهمیت ویژه ای برخوردار است ، انواع فیلتر ها، نظیر کیسه ای ، هپا و یا اولپا در در هواساز ها به کار می روند که به این ترتیب جلوی ورود کلیه میکرو اورگانیسم های موجود در هوا به داخل فضای مورد نظر گرفته می شود . در هواساز های معمولی از فیلتر های آلومینیومی و گاهی کیسه ای،جهت فیلتراسیون حد اقل ذرات ریز گرد و یا گرد و غبار استفاده می شود که قابل شستشو و استفاده مجدد می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ادامه مطلب به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

بامین تهویه بازدید : 93 سه شنبه 23 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

کنترل دما در هواساز به سه روش صورت می گیرد که در ادامه به شرح هریک از روش ها خواهیم پرداخت.

 

1 - با استفاده از شیر سه راه برقی 


با استفاده از شیر سه راه برقی یا موتوری که روی لوله رفت و برگشت کویل آبسرد و آبگرم در هواساز نصب شده و توسط ترموستاتی که در کانال برگشت هوا به هواساز نصب می شود، عمل قطع و وصل و یا کم و زیاد کردن جریان آب گرم و یا آب سرد کویل به منظور تنظیم دمای محیط صورت می گیرد.

 

2 - به وسیله ترموستات نصب شده 

به وسیله ترموستات نصب شده در اتاق یا راهرو یا هر مکان مناسب دیگری (مانند حالت فن کویل) به فن دستگاه هواساز فرمان تغییر دور موتور و فن داده می شود. سیستم کنترل لازم است به گونه ای طراحی شود که ابتدا مجموعه ترموستات کانالی وشیر سه راهی را راه اندازی کند و سپس در مرحله بعد در صورت لزوم ترموستات اتاقی به بادزن دستگاه دستور تغییر دور دهد.

 

3 - کنترل ظرفیت هواساز به وسیله موتور دمپر 

کنترل ظرفیت هواساز به وسیله موتور دمپر هوای تازه ورودی و برگشتی که با توجه به دمای محیط و فرمان ترموستات میزان اختلاط هوای تازه با هوای برگشتی از ساختمان کنترل می گردند.
نصب فلوسوئیچ در مسیر آب خروجی اواپراتور به سمت کویل آب سرد تجهیزات تبادل حرارتی (مانند فن کویل ها و هواسازها ) بمنظور فرمان توقف به چیلر در زمان خاموش شدن پمپ سیرکولاتور مدار سرمایش الزامی است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت هواساز ، کسب اطلاع از شرایط فروش هواساز و خرید هواساز روی لینک زیر کلیک کنید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 36
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 65
  • بازدید ماه : 181
  • بازدید سال : 1,739
  • بازدید کلی : 10,139